ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Well Brands έχει τις ρίζες της στην Αγγλία και κάνει μια  δυναμική είσοδό της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά με τα προϊόντα της, με στόχο τη διείσδυση σε όλα τα Βαλκάνια.

Με απόλυτη ειδίκευση στον κλάδο των OTC προϊόντων  και υπηρεσιών υγείας, η Well Brands δημιουργεί ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα με στόχο να δημιουργήσουν υπεραξία:

  • Προς τους καταναλωτές
  • Προς τους φαρμακοποιούς
  • Προς τους επαγγελματίες υγείας

Τα προϊόντα παράγονται στην Ευρώπη με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, διεθνείς πιστοποιήσεις και τα υψηλότερα standards παραγωγής.

Οι υπηρεσίες υγείας δημιουργούνται σε συνεργασία με τους πιο εξειδικευμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στο χώρο.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στην Well Brands τοποθετούμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο του οράματός μας.

Αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες υγείας κι ευεξίας, υψηλών προδιαγραφών, που κάνουν τη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων ευκολότερη και καλύτερη. Στηριζόμενοι στη βαθιά γνώση των ανθρώπινων αναγκών, δημιουργούμε προϊόντα αυτο-φροντίδας, ευεξίας, περιποίησης κι ομορφιάς και σχεδιάζουμε υπηρεσίες υγείας που βασίζονται στην επιστήμη και την καινοτομία.

Η συνεχής συνεργασία μας με αξιόπιστους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας σε συνδυασμό με ένα τεράστιο δίκτυο παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, μας κάνει να πιστεύουμε στο όραμά μας για μια καλύτερη ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εταιρείας.